«Retrats d’estudi i passejades fotogràfiques» de Hashem el Madani

Hashem el Madani (Saida, Líban, 1928) ha fotografiat durant bona part de la seva vida els habitants del poble de Saida. Era una època en què la gent solia sortir a fer un volt i durant les festivitats religioses gaudien amb les atraccions i amb excursions en barca. Les fotografies de Hashem el Madani són ara un document històric preciós que mostra com es vivia al principi del segle XX al Líban. Així, es pot observar com han evolucionat les relacions entre els grups socials i quines eren les seves actituds amb l’espai públic. A CaixaForum es podran veure les fotografies d’aquestes passejades urbanes, a més d’una àmplia sel·lecció de retrats d’estudi. A banda de l’exposició, estan programats diversos actes paral·lels, entre els quals hi ha conferències, projeccions i visites guiades.

Data: Del 4 d’octubre de 2006 al 11 de febrer de 2007

Lloc: CaixaForum, Av. Marques de Comillas 6-8, 08038 Barcelona

Preu: Entrada gratuita