Serial No 3817131

Me gustaría recomendar el photoblog de Rachel Papo Serial No. 3817131.
Rachel ha fotografiado la vida de las mujeres adolecentes en ejercito Israelí, una experiencia que ella misma vivió en carne propia.

#5

Como podéis leer en su biografía ella nació en Ohio. Empezó a fotografiar siendo adolescente, estudió en la escuela de arte de Haifa, Israel. A los 18 años sirvió en las Fuerzas Aéreas Israelíes como fotógrafa. Se graduó en Bellas artes (BFA) en la Universidad Estatal de Ohio en Columbus.

Comenzó a fotografiar a las soldados israelíes como parte de su tesis para la maestría en fotografía (MFA) de la School of Visual Arts in New York City.

2 comentarios en “Serial No 3817131

  1. Interessant reportatge. Podem observar els rostres «inocents» d’unes dones que a prou feines han surtit de l’adolescència, empunyant armes i preparades per a la guerra. Vestides amb 3 talles més grans, imaginant per a no provocar cap intenció sexual des del «bàndol» masculí, aquestes princesetes guerreres són una visió més de l’estupidesa de les guerres i les defenses a ultrança de qualsevol mena. La meva enhorabona a Rachel Papo!

Los comentarios están cerrados.