Exposició «Fotògrafs de la Natura 2006»

Fins al 30 de juliol pot veure’s a L’Illa Diagonal l’exposició “Fotògrafs de la Natura 2006”, una mostra itinerant del Museu d’Història Natural de Londres que dóna a conèixer al gran públic les millors obres presentades al “Wildlife Photographer of the Year”, un dels concursos fotogràfics de natura més prestigiosos del món.

L’exposició de l’Illa Diagonal ha estat organitzada pel Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, que d’aquesta manera ha fet arribar la mostra per primera vegada a la ciutat de Barcelona. En el seu periple internacional, l’exposició visita països d’arreu del món, des d’Austràlia fins als Estats Units.

La mostra recull les 83 imatges corresponents als premis i mencions especials de l’edició del 2005 del “Wildlife Photographer of the Year”, així com del “Young Wildlife Photographer of the Year”, destinat als fotògrafs més joves. S’hi poden trobar fotografies de paisatge i de natura en general, tot i que predominen els primers plans d’animals de tota mena.

El Museu d’Història Natural de Londres i la BBC Wildlife, dues de les institucions britàniques més actives en la tasca de difondre la diversitat de la vida sobre la Terra, són els organitzadors d’aquest prestigiós concurs fotogràfic, que durant els mesos posteriors a la falla del jurat s’exposa a les sales del museu londinenc.

Enguany, els terminis per presentar fotografies per l’edició del 2006 s’han exhaurit i les obres guanyadores podran veure’s a Londres a partir del 21 d’octubre.

Data: Fins al 30 de juliol de 2006, de 10 a 21:30 h

Lloc: L’Illa Diagonal, Av. Diagonal 555-559, 08029 Barcelona

Preu: Entrada gratuita