Exposició «Visions of Science»

Anticipant-se a la celebració de Barcelona Ciència 2007, el Palau de la Virreina organitza l’exposició de fotografia científica «Visions of Science». La mostra té com a principal objectiu apropar el món de la ciència a la població i aconseguir despertar el seu interès en aquest camp. Alhora, la iniciativa vol utilitzar els mateixos circuits i vehicles que l’art per tal de reivindicar que la ciència també forma part de la cultura. La mostra reuneix un total de 28 obres fotogràfiques que van ser premiades en la passada edició del concurs Visions of Science, que des de l’any 2000 se celebra al Regne Unit i que l’any que ve també tindrà lloc a Espanya. La majoria de les imatges s’han obtingut emprant diverses tècniques, des de microscopis d’última generació fins a càmeres convencionals. Les instantànies han estat elaborades per científics, artistes, fotògrafs i joves estudiants en les diverses categories del concurs.

Data: Del 07/07/2006 al 03/09/2006

Lloc: Palau de la Virreina – Espai Xavier Miserachs, la Rambla 99, 08002 Barcelona

Preu: Entrada gratuita