«La casa del Marabut» de Diego Alquerache

Senegal té dos milions i mig de nens vivint al carrer. Tan sols a la capital, Dakar, hi ha dos cents mil d’aquests Talibés, així se’ls coneix en el propi país. Un de cada cinc nens, “treballen” demanat al carrer i malvivint en les Daras o escoles coràniques, que són regentades per el mestre espiritual o Marabut, el qual els instruirà en l’Alcorà a primera hora del matí. Finalitzat l’adoctrinament, sortiran al carrer per abordar als turistes i no tornaran fins haver recaptat diners suficients. No hi ha més opcions per a ells. O dormir al carrer o acceptar les regles que dicta la casa del Marabut. Fotografies de Diego Alquerache.

Data: Del 22 de juny al 14 de juliol de 2006

Lloc: Espai Francesc Català Roca, Gran Via 491, 08015 Barcelona

Preu: Entrada gratuita