Exposició de Paco Ontañón

La Vitrina del Fotògraf del Palau Robert acull l’obra de Paco Ontañón, un fotògraf que destaca per la seva tasca professional al costat de Félix Rodríguez de la Fuente i per la seva col·laboració en els Jocs Olímpics de Barcelona 92, que finalment es va traduir en el llibre oficial que es va publicar. La fotografia de Paco Ontañón prové de la fam, com el propi autor indica, i del desig d’explicar la vida dels més dèbils, un món que li era molt familiar. També ha treballat amb periodistes i escriptors destacats (com ara Joan Perucho, Rosa Montero, Miguel Delibes o Fernando Fernán Gómez) i ha tocat totes les especialitats del reporterisme, la premsa rosa inclosa.

Data: Del 8 de juny al 16 de juliol de 2006
Lloc: Palau Robert – Pg Gràcia, 107 08008 Barcelona
Preu: Entrada gratuita

Un comentario en “Exposició de Paco Ontañón

  1. Tuve la suerte de entrevistar a Paco Ontañón, hace un año , en su estudio de Madrid, y diría que su personalidad se refleja en sus fotos, caracterizadas por la bondad.yann henry

Los comentarios están cerrados.