Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Presentació del llibre «Barcelona 1900-1917. Els reportatges d’Adolf Mas» – Barcelona Photobloggers

Presentació del llibre «Barcelona 1900-1917. Els reportatges d’Adolf Mas»

El proper dilluns 10 de novembre a les 19h tindrà lloc al Museu d’Història de Barcelona la presentació del llibre «Barcelona 1900-1917. Els reportatges d’Adolf Mas» de la documentalista Blanca Giribet. L’acte comptarà amb la participació de la pròpia autora; Joan Roca, director del MUHBA; Santiago Alcolea, director de l’Institut Amatller d’Art Hispànic; i Daniel Venteo, historiador.

Adolf Mas va ser un dels primers periodistes gràfics del nostre país. Aquest llibre dóna a conèixer els reportatges que va fer sobre la vida a la ciutat de Barcelona durant el primer quart del segle XX i que es conserven a l’Arxiu Mas, pertanyent avui a la Fundació Institut Amatller d’Art Hispànic.

Barcelona 1900-1917. Els reportatges d'Adolf MasEn les fotografies seleccionades, escollides d’entre milers d’imatges del període 1900-1917, pot apreciar-se tant el procés de transformació de la ciutat com l’activitat al carrer i els esdeveniments socials. Un patrimoni fotogràfic excepcional i en bona part inèdit fins ara, que alhora reivindica l’autoria de moltes imatges que fins avui havien quedat en l’anonimat.

Data: Dilluns 10 de novembre de 2014
Horari: A les 19h
Lloc: Sala Martí l’Humà del Museu d’Història de Barcelona, Plaça del Rei S/N, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta