Xerrada “PES, dissecció d’una edició”

L’Arts Santa Mònica organitza el proper dijous 12 abril a les 19h un taula rodona amb la participació de Roger Guaus, Juan Diego Valera, Daniel S. Álvarez, Román Yñán, Tanit Plana i Sergi Opisso per parlar de “PES – Publicació Experimental Standard”, publicació que recull els treballs de Guaus, Valera i Álvarez editada per Standard Books.

Tres trajectes i tres itineraris ben diferents per a tres autors que treballen exactament amb la mateixa distància: la distància curta. La proximitat emocional i la proximitat òptica. Tot està molt a prop, sentim la respiració dels personatges, els autors ens agarren pel coll i ens fan ensumar el seu món.

Data: Dijous 12 d’abril de 2012
Horari: A les 19h
Lloc: Arts Santa Mònica, La Rambla 7, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>