Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«Woodstock vision, the spirit of a generation» d’Elliott Landy – Barcelona Photobloggers

«Woodstock vision, the spirit of a generation» d’Elliott Landy

El dimecres 1 de juliol a les 19.00 hores, a la Biblioteca Jaume Fuster s’inaugura l’exposició de fotografia «Woodstock vision. The Spirit of a Generation», que presenta una mirada íntima a algunes de les grans llegendes de la música dels 60, a casa seva o en concert.

L’acte compta amb la presència del fotògraf Elliott Landy, fotògraf oficial del festival de Woodstock 1969, que comparteix la seva experiència com a testimoni privilegiat.

Durant els convulsos anys 60 Elliott Landy va agafar la càmera per expressar-se amb la seva pròpia «veu visual». Va començar treballant per a publicacions underground mirant de documentar el moviment antiguerra, que va rebre poca o nul·la cobertura per la premsa establerta. El seu carnet de periodista i la seva càmera no tan sols li van proporcionar accés a l’escena política sinó també a la nova contracultura de la música rock. Per a Landy, les seves imatges conegudes -Bob Dylan (Nashville Skyline), The Band (Music From Big Pink i The Band), Janis Joplin (Big Brother & The Holding Company: Cheap Thrills), Van Morrison (Moondance), Jimi Hendrix, Jim Morrison i el festival de Woodstock- eren el reflex de la seva profunda convicció que la unitat de propòsits, la consciència compartida i el lliure albir, combinat amb la força de la música, ens faria lliures.

Data: De l’1 de juliol al 9 de setembre de 2009
Lloc: Biblioteca Pública Jaume Fuster, Plaça Lesseps 20-22, 08023 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Un comentario en “«Woodstock vision, the spirit of a generation» d’Elliott Landy

Los comentarios están cerrados.