«Mons paral·lels: Retalls de Marco Polo i Alí Bey» de Roser Camps

Les imatges de la mostra «Mons paral·lels: Retalls de Marco Polo i Alí Bey» es centren en l’itinerari de dos viatgers que busquen què hi ha més enllà de les fronteres d’Occident: el mercader venecià Marco Polo i l’inquiet barceloní Alí Bei; en dos continents desconeguts per als europeus d’aquell temps: Àsia i Àfrica; en dos camins mítics: la Ruta de la Seda i el peregrinatge a La Meca, en dos grans llibres que han fet història: el Llibre de les Meravelles (1298) i Viatges d’Alí Bei (1812). En dos pobles que han conservat formes de vida tradicional: una llengua i una cultura pròpies; un gran esperit comercial, la presència de la fe musulmana i l’adopció del te com a beguda nacional.

Data: De l’1 al 31 de març de 2008
Lloc: Llibreria Altaïr, Gran Via de les Corts Catalanes 616, 08007 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Un comentario en “«Mons paral·lels: Retalls de Marco Polo i Alí Bey» de Roser Camps

Los comentarios están cerrados.