«Indonèsia 360º» de Daniel Cubero

«Indonèsia 360º» és un treball fotogràfic en format panoràmic que recorre diferents indrets de l’arxipèlag. Son visions que l’ull humà no podria copsar a simple vista i presenten una natura que s’exhibeix amb tota la seva força. Un país on els tremolors de la terra i les freqüents erupcions volcàniques modifiquen sovint el paisatge.

L’illa de Bali és la més visitada d’Indonèsia. Són milers els turistes que han passejat per Ubud i han gaudit de la música del Gamelan; però només cal allunyar-se uns pocs quilòmetres de la ciutat per contemplar la perfecta arquitectura de les terrasses sembrades d’arròs, com un símbol que reflecteix l’esforç de tot el país. A Java, en un entorn ben diferent, hi destaquen els volcans i els deserts de cendra i, a un altre nivell, s’hi aprecia la bona convivència entre diferents religions, plasmada en els monuments hinduistes de Prambanan i els budistes de Borobudur.

Data: De l’1 al 29 de febrer de 2008
Lloc: Llibreria Altaïr, Gran Via de les Corts Catalanes 616, 08007 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Un comentario en “«Indonèsia 360º» de Daniel Cubero

Los comentarios están cerrados.