Exposició col·lectiva «Visions de Bahia»

Els fotògrafs Marcelo Reis, João Alvarez, Manu Dias i Isabel Gouvêia ens conviden a una passejada pels carrers, mercats, processons i festes populars de Bahia, bressol històric i cultural de Brasil.

Marcelo Reis ens mostra part d’una sèrie de fotografies sobre la Fira de São Joaquim. João Alvarez, per la seva part, exhibeix el treball que ha fet sobre la peregrinació a la ciutat de Bom Jesus de Lapa. Manu Dias ens presenta «Almas da Rua», un treball en blanc i negre que captura amb una subtil bellesa la felicitat dels nens bahians. I per últim, Isabel Gouvêia ens delecta amb les seves fotografies plenes de color sobre les ofrenes a la reina dels mars Lemanjá.

Data: Del 10 al 31 de gener de 2007

Lloc: Centre de Serveis Personals Raval Nord – Erasme Janer, C/ Erasme de Janer 8, 08001 Barcelona (mapa)

Preu: Entrada gratuïta