Exposició «11 Fotoconnectades»

El Centre Cívic Pati Llimona acull del 20 de febrer al 21 de març l’exposició col·lectiva «11 Fotoconnectades».

La mostra és una iniciativa de l’associació Fotoconnexió que vol donar visibilitat als treballs de les fotògrafes professionals i aficionades membres de l’associació i, per aquest motiu, s’ha fet una proposta a totes les sòcies perquè participin en aquesta exposició col·lectiva.

Hi participen onze fotògrafes: Etel Borges Reis, Violeta Cañigueral Casassas, Laura Covarsí Zafrilla, Tatiana Donoso Matthews, Conxi Duro, Christina Guldager, Elisabet Insenser Brufau, Rosa María López Martínez, Núria Martínez Seguer, Noelia Pérez Sández i Francesca Portolés Brasó- que presenten les seves creacions visuals a través de diferents gèneres i tècniques fotogràfiques.

L’exposició va acompanyada de la taula rodona “La professió de fotògrafa” que se celebrarà el 5 de març a les 19 h amb la participació de Pilar Aymerich, Sílvia Omedes i Noelia Pérez que debatran sobre el paper de la dona en l’àmbit de la fotografia. Les tres fotògrafes tenen diferents experiències professionals dins del món de la Fotografia –reportatge, docència, creació, investigació, editorial, gestió cultural, exposicions- que posaran a l’abast del públic assistent per crear un debat a l’entorn de la professió de fotògrafa.

Data: Del 20 de febrer al 21 de març de 2020
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *