Pel·lícula «El fotògraf de Mauthausen»

En el marc del festival Llimonades, el proper divendres 19 de juliol a les 21.30 h es projectarà a la plaça Sant Felip Neri la pel·lícula «El fotògraf de Mauthausen», dirigida per Mar Targarona.

Amb l’ajuda d’un grup de presoners espanyols que lideren l’organització clandestina del camp de concentració de Mauthausen, Francesc Boix, un pres que treballa en el laboratori fotogràfic del camp, arrisca la seva vida en planejar l’evasió d’uns negatius que demostraran al món les atrocitats comeses pels nazis en l’infern del camp de concentració austríac. Milers de fotografies que mostren des de dins tota la crueltat d’un sistema genocida. Les fotografies que Boix i els seus companys aconsegueixen salvar serviran per a condemnar a alts càrrecs nazis durant el judici de Nuremberg de 1946, on Boix participa com a testimoniatge clau.

Data: Divendres 19 de juliol de 2019
Horari: A les 21.30 h
Lloc: Plaça Sant Felip Neri, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta