“Iceland on black (Landscapes & Backstages)” de Xavier Erruz

L’Associació Cultural Can Allà acull del 4 de desembre de 2018 al 4 de gener de 2019 l’exposició “Iceland on black (Landscapes & Backstages)” de Xavier Erruz.

La mostra és una mirada improvisada al paisatge islandès. Imatges realitzades en diferents estades, una volta bàsica a l’illa i diverses caminades per aprofundir en el paisatge. Latitud i territori desconegut. Islàndia és “l’occident” deshabitat. Un petit continent on la natura eclipsa la presència humana.

L’exposició està dividida en dues parts diferenciades “Landscapes” i “Backstages”, pretén seduir, potenciar el somni que evoca la natura, esforçar-nos a completar amb la nostra imaginació les escenes, de vegades paisatges infinits, immensos. Aquesta petita col·lecció de fotografies recull fonamentalment imatges on el negre és la base sobre la qual descansen les infinites tonalitats de l’illa, blaus, blancs, verds i ocres… tots combinats sobre l’estrat fosc de la lava. Enquadraments tancats, en diferents proporcions, de vegades aïllant el detall, restant amplitud per destacar textures i sensacions.

Data: Del 4 de desembre de 2018 al 4 de gener de 2019
Lloc: Associació Cultural Can Allà, C/ Sant Gabriel 15 baixos, 08012 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *