Instal·lació “Interseccions”

El Museu Can Framis inaugura el proper dissabte 19 de maig a les 12.30 h la instal·lació “Interseccions”, un projecte concebut i realitzat pels estudiants del màster en Fotografia i Disseny d’ELISAVA, Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, en col·laboració amb la Fundació Vila Casas.

25 artistes emergents es troben en un encreuament. En la seva recerca per trencar barreres i per esculpir la seva identitat individual i generacional, exploren temes com la igualtat de gènere, els drets humans i animals, els prejudicis, la llibertat, la vida i la mort. Donant veu a les inquietuds de la nostra era, forgen unions flamants i impulsen l’harmonia.

Com a creadors d’imatges expressen els seus testimonis a través de la Llum, la Forma i el Color. Conscients del paper que desenvolupen tant en el món com en un llinatge d’artistes, utilitzen la tradició com un esglaó.

El Museu Can Framis serveix com a intersecció per a un diàleg constructiu entre allò establert i allò incipient. Cadascun/a dels/les artistes teixeix la seva temàtica en una de les obres de la col·lecció permanent al mateix temps que la pren com a punt de partida. L’arquitectura del museu i el seu voltant proporcionen l’hàbitat en què les peces finals, literalment encastades en les parets de l’edificació, cobren vida. El passat es converteix en el ciment sobre el qual es construeixen declaracions rellevants per als “temps líquids” que travessem.

La mostra reuneix els treballs de Nelson Alonso, Rosalía Ángel, Outmane Bakki, Axelle Billon, Alexander N. Caraballo, Calecx, María Chaves, Ania Collado Herrera, Christine Teichmann, Andia Ghanbari, Thomas Grøttebø, Camila Anaïs, Vanessa Gutiérrez, Doris L, Chiaoyun Lo, Liubov Lezhneva, Bibs Macias, Carlos Ojeda, Nere Oria Iriondo, Andrés Ribón Perry, Jessica Roberts, Ryan Swartz, Ricardo Tay-Lee Lama, Miao Ting i Anna Vilaseca Samper.

Data: Del 19 de maig al 31 de desembre de 2018
Lloc: Museu Can Framis, C/ Roc Boronat 116-126, 08018 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *