“Île” d’Anna Jornet Puig

En el marc del festival DOCfieldBCN, el Centre Cívic Can Basté inaugura el proper dijous 19 d’octubre a les 20h l’exposició “Île” d’Anna Jornet Puig.

“Île” recorre el món d’una família que fa uns anys va decidir anar-se’n a viure a una casa aïllada a la muntanya. A través de la seva intimitat, “Île” explora el que implica apostar per una vida al marge de la norma social i en contacte amb la naturalesa, aturant-se en l’encontre amb un mateix, els somnis, l’ànsia de descobrir i la identitat de família.

“Île” transcorre en la naturalesa, però aquesta no és només l’escenari d’aquest conte. “Île” concep la naturalesa com a part de l’ésser, com un espai que determina la percepció del temps i nodreix l’observació interior, la curiositat i la creativitat.

Data: Del 19 d’octubre al 25 de novembre de 2017
Lloc: Centre Cívic Can Basté, Passeig Fabra i Puig 274, 08031 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *