Taller infantil “Fotografia i història al Poblenou”

Matèria BCN i Joan Torrens organitzen el proper dissabte 11 d’agost un taller infantil basat en la història i la fotografia al barri del Poblenou. Una manera diferent, original i divertida d’entendre la història de la nostra ciutat amb els petits de casa.

El Poblenou és un dels barris amb més caràcter de Barcelona i té platja. Els participants faran un viatje en el temps pels horts rurals, per les fàbriques tèxtils d’aquest “Manxester català” i pel recuperat front marítim de llevant. Acabaran l’activitat amb un bany al mar.

S’ensenyarà com aconseguir les millors fotografies amb exercicis didàctics i divertits, aprenent com funciona la càmera, enfocant, enquadrant bé, i escollint el millor angle per a capturar les millors instantànies. Tot plegat per a introduïr als més menuts al món de la fotografia i ensenyar-los a expressar-se narrant històries amb la imatge.

Més informació a:

Joan Torrens | Formació