Taller “Nu femení intimista”

El fotògraf Josep Bou impartirà el 19 de maig un taller de nu femení intimista. El taller també comptarà amb la presència de la model Sandy Martínez.

Josep Bou te una llarga trajectòria com a fotògraf: ha publicat diversos llibres i dossiers, ha tingut ressò en mitjans de comunicació nacionals i internacionals, premsa i revistes especialitzades, en entrevistes i programes monogràfics en ràdio i TV i ha rebut premis i mencions com la medalla d’or del festival de Nova York. És membre fundador de l’Associació de Fotògrafs Professionals. Ha col·laborat com a assessor per Kodak i Agfa. Ha estat director de fotografia en documentals, videoclips i espots publicitaris i jurat en importants concursos nacionals de fotografia. Participa com a ponent en taules rodones i col·loquis fotogràfics. La seva activitat docent es desenvolupa en diferents cursos, tallers, seminaris i Master Classes per a professionals. Ha col·laborat com a professor amb les escoles GrisArt i IDEP i ha estat creador i director de la Trobada Fotogràfica Passanant Foto.

En aquest taller es veuran diferents tipus d’il·luminació, com ha de ser el tracte amb la model i que cal tenir en compte en una sessió d’aquest tipus. També es veurà un contracte bàsic entre fotògraf i model i els participants en firmaran un d’especial per al taller.

El taller, organitzat per espaifotografic.cat, es realitzarà a la Masia Can Rafart de Vilassar de Dalt en una ampla sala condicionada. El preu és de 100€ només el taller i 120€ amb el dinar inclòs.

Més informació a:

espaifotografic.cat

Una reflexión sobre “Taller “Nu femení intimista”

Los comentarios están cerrados.