Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php:800) in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 265
Voltants: Porta els teus voltants a Barcelona – Barcelona Photobloggers

Voltants: Porta els teus voltants a Barcelona

El pati de darrere, la teva habitació, l’oficina, la parada del bus… Aquests llocs tan propers que a vegades s’escapen a l’objectiu, però que representen el nostre imaginari més profund. Voltants.com pretén ser un espai on aquests llocs es trobin, creuant mars, acostant-nos i projectant-nos.

www.voltants.com

Fotonauta i Barcelona Photobloggers convoquen a totes les persones interessades en la fotografia, a participar a voltants.com, pujant les vostres fotografies a la web, amb la finalitat de fer de voltants.com un lloc a on mostrar les fotografies dels teus voltants així com la dels voltants de tothom.

La primera edició de voltants.com se celebrarà a Sonimagfoto 2007, a on totes les fotografies pujades a la web de voltants.com es projectaran.

La paraula “voltants” (en català) s’utilitza per a fer referència a les rodalies més properes. La web, junt amb la fotografia digital, ens permet accedir al lloc més remot com si es tractés dels nostres propis voltants.

Ajuda’ns per a que els voltants de tot el món arribin a Barcelona a Sonimagfoto. Envia als teus amics del barri i als que estan en un altre país la idea i junts ficarem el món dintre d’una pantalla.

Voltants.com està patrocinat per:

Notes de premsa en: català, castellà i anglès

16 comentaris a “Voltants: Porta els teus voltants a Barcelona

  1. 🙂 gracias, ha sido mucho trabajo… pero mañana tendréis más noticias!!!

    Enviar la noticias a cuantos podáis. Podéis copiar el texto tal cual.

    Cuantos más y de más sitios mejor. El desafío el llenar el mapa.

  2. No, no te has perdido de nada. La ubicación es autodetectada en función de la IP. La precisión de la base de datos es, supuestamente, de un 95%. Pero creo que han centrado el esfuerzo en EEUU.

    La versión 2, posiblemente para el 2008 te permitirá poner la geolocalización exacta…

  3. Bueno, acabo de enviar sendos mail’s en castellano e inglés a mi lista de contactos para de esta forma intentar participar un poco más activamente en el proyecto. Espero que los colegas se animen.
    Un saludo

Els comentaris estan tancats.