Col·lecció «Catalunya abans i ara»

El Periódico de Catalunya ofereix a partir del proper diumenge 14 de gener, de manera totalment gratuïta, sense cartilles ni cupons, una col·lecció de postals i fotografies inèdites de la història de Catalunya, separades per un segle. Un testimoni gràfic de la transformació del paisatge format per més de 180 imatges d’època que provenen d’arxius públics i col·leccions privades, entre elles, la web fotosdebarcelona.com.

Diumenge que ve, 14 de gener, s’entregarà gratis el llibre àlbum i les tres primeres fotografies d’època, i a partir de dilluns, 15, cada dia s’oferiran tres noves fotografies inèdites completament gratis. Durant nou setmanes, 63 dies, s’entregarà juntament amb el diari un sobre blau que contindrà tres fotografies d’època. Aquestes imatges s’hauran d’enganxar al seu lloc corresponent al llibre àlbum, que estarà indicat al revers de cada imatge, juntament amb la descripció del lloc i a l’autor o arxiu a què pertanyen. En total s’oferiran 189 fotografies de tres mides diferents: petites, mitjanes i grans, que recorreran tota la geografia catalana. Al llibre àlbum ja vénen impreses les fotografies modernes en color, de manera que l’exercici d’enganxar les velles postals al costat de les imatges modernes farà que els lectors s’adonin de fins a quin punt han canviat els paisatges del país, per bé o per mal.

Més informació a:

El Periódico de Catalunya

Un comentario en “Col·lecció «Catalunya abans i ara»

Los comentarios están cerrados.