Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«L’elogi de les tímides ombres en l’any de la llum» de Toni Bolea – Barcelona Photobloggers

«L’elogi de les tímides ombres en l’any de la llum» de Toni Bolea

L’Agrupació Fotogràfica de Catalunya acull del 8 de maig al 4 de juny l’exposició «L’elogi de les tímides ombres en l’any de la llum» del fotògraf Toni Bolea.

En veure fotografies d’escenes en blanc i negre, acromàtiques, tots hem comprovat alguna vegada que és possible discriminar formes i reconèixer els objectes existents. La resposta és el contrast, és a dir, les diferents proporcions de llum reflectides pels objectes adjacents.

Toni BoleaEl color blanc és el que major sensibilitat posseeix enfront de la llum, és la fusió o síntesi de tots els colors i l’absoluta presència de la llum. El blanc crea una impressió lluminosa de buit, de positiu infinit. És la llum que es difon (no color), estimula la humilitat i la imaginació creativa.

La llum és aquí el subjecte fotogràfic i es tracta d’entendre com es comporta amb els objectes i, en aquest cas, amb el cos humà. La llum com a misteri, com emoció, com a creació, i amb la pretensió de ser un petit exercici de fotografia, una gran reverència a la llum i sobretot, un gran exercici d’humanitat, bellesa i emoció.

Data: Del 8 de maig al 4 de juny de 2015
Lloc: Agrupació Fotogràfica de Catalunya, C/ Duc 14, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta