Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
FineArt Igualada 2015 – Barcelona Photobloggers

FineArt Igualada 2015

FineArt Igualada inundarà del 6 al 22 de març la capital de l’Anoia amb activitats vinculades a qualsevol expressió o manifestació fotogràfica. Durant 17 dies Igualada s’omplirà d’exposicions i activitats paral·leles com projeccions audiovisuals, xerrades, taules rodones, visites guiades i tallers.

FineArt 2015 és l’edició amb més professionals d’àmbit internacional, amb fotògrafs com els reconeguts Raúl Urbina, madrileny, el fotògraf i director de cinema aragonès Carlos Saura, Rafael Navarro, també d’Aragó, el japonès Taichi Gondaira, o els catalans de més renom: Pepe Encinas, Eugeni Gay, Marc Balló, Vicenç Rovira, Pol Viladoms o el fotoperiodista que va morir sobtadament el 2013, Paco Elvira.

A més, el FineArt compta amb més noms amb reconeixement dins del sector fotogràfic o fotoperiodístic, com Miguel Cabezas, Lluc Queralt, Jose Beut, Miguel Parreño, Ivana Larrosa, Miquel Viñas, Yurian Quintanas, Juan Pedro Trejo, Isabel Casellas, Diego Pedra, Jordi Comas, Jordi Julià, Miguel Trillo, Fran Martí, Salvador Berdajin, Luis Alberto Franke, Katia Repina, Albert Padrol o Sandra Sue.

Una edició més, exposen fotògrafs igualadins, alguns d’ells amb exposicions inèdites, com Jordi Valldaura, Josep Solà o les mostres antològiques a Xavier Andrés i a Ramon Godó.

L’esdeveniment també ofereix la col·lecció d’autors de la galeria Valid Foto Barcelona; les fotografies del guanyador del Premi Ciutat d’Igualada Procopi Llucià, Manel Caballé; el reportatge fotogràfic del gremi de Blanquers d’Igualada, encarregat a fotògrafs de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, i les mostres fotogràfiques del Fotosport 2014, impulsat per Foto Art Reus, i la del col·lectiu israelià Netanya Photo Club.

Les escoles de disseny i fotografia continuen amb l’aposta per a exposar al FineArt. Enguany, es mostren els treballs dels alumnes de l’escola ERAM-Girona, de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, de Fotoespai Barcelona Centre d’Imatge, de Grisart, de l’Escola Groc, de El Observatorio, de l’Escola d’Arts i Oficis Gaspar Camps d’Igualada i de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot.

La tercera edició del FineArt ocupa unes 20 sales efímeres de la ciutat on, a més de les exposicions, s’hi organitzen activitats paral·leles vinculades amb l’art fotogràfic, com tallers, visites guiades, presentacions de llibres, xerrades, com la d’Andrea Elvira, filla del fotògraf Paco Elvira, o projeccions de documentals, com «La sal de la tierra», sobre el fotògraf Sebastião Salgado.

Us recomanem que us feu fans de la pàgina a Facebook del festival o us feu seguidors del seu Twitter si voleu estar al tant de totes les novetats d’aquest esdeveniment.