Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
La Parada abaixa la persiana – Barcelona Photobloggers

La Parada abaixa la persiana

Després de més de 2 anys d’activitat, La Parada abaixarà definitivament la persiana del seu espai al Mercat de l’Abaceria de Gràcia el proper dissabte 31 de gener.

No obstant això, la Xènia i la Raquel seguiran actives en les dues botigues online: La Parada Llibres i La Parada Fotografia, i La Parada continuarà participant en festivals i esdeveniments vinculats com a espai pop up.

El dissabte 31 de gener a les 12h volen convidar a tothom qui vulgui a compartir un últim vermut a l’espai que les ha acollit durant aquest temps i acomiadar-lo com mereix. La festa comptarà amb la participació de Núria Martínez Vernis, que realitzarà una acció poètica, i de Funktònics, que faran una actuació de funk i soul.

Data: Dissabte 31 de gener de 2015
Horari: A les 12h
Lloc: La Parada, Parades exteriors 14 i 15 del Mercat de l’Abaceria Central del barri de Gràcia (mapa)
Preu: Entrada gratuïta