Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Exposició «La negra Barcelona dels germans Muñoz Ramonet» – Barcelona Photobloggers

Exposició «La negra Barcelona dels germans Muñoz Ramonet»

L’espai Barcelona Visions inaugura el proper dissabte 31 de gener a les 19:30h «La negra Barcelona dels germans Muñoz Ramonet», un projecte fotogràfic col·lectiu que converteix en imatges tres llibres ben diferents entre sí, però amb un nexe comú: Barcelona i els germans Muñoz Ramonet.

«Si te dicen que caí», «Muñoz Ramonet Societat Il·limitada» i «La invención de Carmen Broto» ens submergeixen en una ciutat obscura i uns personatges tèrbols que se’ns mostraran a través de l’objectiu de la càmera dels fotógrafs Álvaro Sánchez Montañés, Faustí Llucià, Gabriele Merolli, Joan Teixidor i Xavi Piera.

Una exposició on es recrea lliurement la Barcelona i l’empremta dels germans Muñoz Ramonet, un pols a una ciutat i a una època a la vegada fosca, per una majoria, i glamurosa, per uns pocs. Unes mirades que ens permetran consolidar en el temps la imatge d’una Barcelona que s’anat transformant, però que realment, no ha canviat tant. La seva ànima segueix tenint racons negres, molt negres.

Data: Del 31 de gener a l’1 de març de 2015
Lloc: Barcelona Visions, C/ Banys Vells 7, 08003 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta