Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Tallers de fotografia en família – Barcelona Photobloggers

Tallers de fotografia en família

En el marc de l’exposició «Arissa, l’ombra i el fotògraf (1922 -1936)», el CCCB organitza un seguit de tallers impartits per CliCme Petites Experiències Fotogràfiques, que proposen una sèrie de sessions independents i alternades, per treballar infants i adults en un espai comú, la fotografia.

El 18 de gener i el 15 de març d’11.30h a 13.30h s’impartirà el taller «La llum al cos», on es fotografiaran a partir de cossos projectats sobre fotografies d’Arissa, ulls enlluernats per feixos de llum en contrapicat, en diagonal,… petits bodegons que crearan nous personatges amb les seves ombres.

El 15 de febrer i el 12 d’abril d’11:30h a 13:30h s’impartirà el taller «L’espai narra amb ombres», on es fotografiaran els espais, tot fent recorreguts per explorar formes, llums i ombres, creades per objectes o vianants, cercant experiències per composar una narració visual.

Aquestes activitats estan pensades per a nens i nenes a partir de 6 anys. Els infants han d’anar acompanyats d’un adult i dur els seus dispositius fotogràfics digitals, amb els pertinents cables i les targetes de memòries buides.

Més informació a:

CCCB