Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Conferència «Chris Marker. La fotografia després del cinema» – Barcelona Photobloggers

Conferència «Chris Marker. La fotografia després del cinema»

Del 17 al 22 de novembre se celebra a Barcelona el festival de filosofia Barcelona Pensa. Aquest festival proposa un programa d’activitats arreu de la ciutat sobre tot allò que ens interpel·la en el nostre dia a dia: la política, l’ètica, l’art. La Virreina Centre de la Imatge participa en aquest projecte en la secció de filosofia i fotografia, i acull dues conferències que replantegen la construcció social de la imatge.

El dimecres 19 de novembre a les 18.30h Laura Llevadot, professora de filosofia contemporània a la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona, oferirà una conferència amb el títol «Chris Marker. La fotografia després del cinema».

El film de Chris Marker «La jetée» (1962) posa en qüestió conceptes fonamentals de la tècnica cinematogràfica i la fotografia, s’interroga sobre conceptes clàssics com els de referent i muntatge, i permet replantejar-nos, mitjançant el seu treball, tant la noció tradicional de memòria com la nostra relació amb allò que anomenem realitat. El film es projectarà després de la conferència.

Data: Dimecres 19 de novembre de 2014
Data: A les 18.30 h
Lloc: La Virreina Centre de la Imatge, La Rambla 99, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

2 comentarios en “Conferència «Chris Marker. La fotografia després del cinema»

Los comentarios están cerrados.