Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Presentació del llibre «L’estudi Fotografia Daguerre de Sants» – Barcelona Photobloggers

Presentació del llibre «L’estudi Fotografia Daguerre de Sants»

El proper dijous 2 d’octubre a les 19h tindrà lloc a l’Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc la presentació del llibre «L’estudi Fotografia Daguerre de Sants».

L'estudi Fotografia Daguerre de SantsFotografia Daguerre, situat al número 78 del carrer de Sants de Barcelona, és un estudi de retrat fotogràfic únic a Barcelona amb uns cent anys d’antiguitat que, fet construir expressament pel fotògraf Martí Bonet, encara conserva l’estructura principal i les dependències originals d’una galeria de retrat clàssic. És un dels pocs en la seva tipologia que es manté en actiu a la ciutat i, actualment, és regentat per Francesc Tàpia Bonet, la tercera generació de fotògrafs. La conservació d’aquest edifici i el seu patrimoni fotogràfic suposa la salvaguarda d’una part de la història de la fotografia, així com la de Sants i els seus habitants.

El llibre recull els articles dels principals investigadors en el projecte “El Daguerre de Sants. Memòria d’un barri” dins l’Associació Cultural Fotoconnexió. Aportacions que recullen dades, imatges, records, vivències i mirades que no volen deixar marxar aquest vell estudi de retrats de Sants.

A l’acte, hi intervindran Jordi Serchs, cap de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, i Susanna Muriel, coordinadora del projecte.

Data: Dijous 2 d’octubre de 2014
Horari: A les 19h
Lloc: Sala Anselm Cartañà, Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc, C/ Creu Coberta 104, 08014 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta