Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«Darrere del color» d’Eva Langue – Barcelona Photobloggers

«Darrere del color» d’Eva Langue

La Sala Visionlab inaugura el proper 27 de novembre a les 19:30 h l’exposició «Darrere del Color» de la fotògrafa Eva Langue. La mostra, organitzada per l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, recull una col·lecció d’imatges enregistrades en el Sud-est Asiàtic on es presenten els contrastos que hi ha entre la natura, l’arquitectura i la fe.

Eva LangueTot és extrem: la rugent natura i la rugent tecnologia que contraataca, el triomf de l’acer i de l’ordre imposat davant l’amable indulgència de la jungla en permetre a l’ésser humà ser-hi. El rugent calidoscopi de les high-tech i les inversions estrangeres, davant les fràgils joies de la creació divina que s’extingeixen com les espècies asfixiades per la competició industrial, i, entre tot això, l’ésser humà és. Però tot aquest present arriba com la invencible festa de colors, de la il·lusió i de l’esperança: una adreçada als éssers ocupats en els seus negocis i, l’altra, a la negligència dels déus ocupats.

L’ull estranger pot ser fàcilment enganyat pels solemnes rituals pintorescos que ofereixen una festa diària non-stop a la ment perplexa d’un estrany. Una disfressa davant la pobresa i la total absència dels drets humans. Res no es té sinó l’esperança tremolosa del vent d’una cultura intricada, els cors incansables i la rutina que no deixa espai al drama personal. Abans que hi hagi un alè tangible de vida sempre hi haurà lloc per a un mise en scene.

Data: Del 27 de novembre 2013 al 31 de gener de 2014
Lloc: Sala Visionlab, Rambla de Catalunya 22, 08007 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta