Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«3000 portes» d’Ádám Lukács – Barcelona Photobloggers

«3000 portes» d’Ádám Lukács

El centre cívic Pati Llimona inaugura el proper dijous 16 d’octubre a les 19:30h l’exposició «3000 portes» del fotògraf Ádám Lukács.

Fa deu anys que Lukács fa fotografies de portes. Va començar a fer-ne al seu poble natal Kolozsvár perquè va veure com n’estaven de destruïdes. Freqüentment les portes velles eren expulsades, substituïdes per una de plàstic o metall. Després va començar a fer fotos a les ciutats del voltant i, amb el temps, a ciutats d’altres països. Ara sempre que va a alguna ciutat, fa fotos de les portes. És impossible fer-ne de totes. Va veure portes molt maques a Florència. A Istanbul és l’únic lloc on són principalment de metall. Malta és el lloc on n’ha vist més.

En aquesta exposició Lukács presenta 3000 portes de 36 ciutats de 12 països: Barcelona, Còrdova, Granada, Sevilla, Sitges, Tarragona, Girona, Palma de Mallorca, Santa Cruz de Tenerife, Berlín, Porto, París, Roma, Florència, Venècia, Milà, Pisa, Kolozsvár, Marosvásárhely, Segesvár, Temesvár, Bucarest, Sopron, Orosháza, Szeged, Budapest, Viena, Dubrovnik, Szabadka, Istanbul, Valetta, Victoria, Mdina, Rabat, Marsaxlokki i Sant Gillian’s.

Data: Del 16 d’octubre al 9 de novembre de 2013
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta