Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
«Istanbul: Rostres en una ciutat sense temps» de Mustafa Dedeoğlu – Barcelona Photobloggers

«Istanbul: Rostres en una ciutat sense temps» de Mustafa Dedeoğlu

L’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya inaugura el proper dimecres 2 d’octubre a les 19 h l’exposició «Istanbul: Rostres en una ciutat sense temps» del fotògraf Mustafa Dedeoğlu.

Mustafa DedeoğluLes fotografies de l’exposició, realitzades entre 2007 i 2013, mostren els ambients d’una ciutat històrica a través de la vida diària dels seus habitants. Llocs i gents, paisatges i costums, on es pot reconèixer l’esplendor de la seva cultura passada i present. Una cultura que s’universaliza en captar unes instantànies on l’humor, la solitud, l’espiritualitat, l’alegria, la tristesa, la nostàlgia són, entre altres, els estats emotius que constaten el sentit universal de l’ésser humà. Des d’aquest sentit argumental i amb una estètica visual creadora d’evocadores atmosferes, Dedeoğlu crea documents que són, al mateix temps, poesies visuals sobre Istanbul.

Paral·lelament a l’exposició, el dijous 3 d’octubre a les 19h Dedeoğlu exposarà, a través d’una projecció fotogràfica de la seva obra, la seva relació amb la fotografia des dels seus inicis. La seva forma d’emprendre els seus projectes, des dels aspectes temàtics, tècnics i estètics, fins a les seves valoracions sobre la fotografia en general, seran els aspectes a desenvolupar. Una oportunitat per conèixer en primera persona a un fotògraf que concep la realitat des del sentit universal de la cultura de l’ésser humà. La xerrada comptarà amb traducció consecutiva del turc al castellà.

Data: Del 2 d’octubre al 12 de novembre de 2013
Lloc: Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, C/ Comte Urgell 187, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta