Exposició “Animals de companyia”

L’Agrupació Fotogràfica Sant Just acull fins el 15 d’agost l’exposició “Animals de companyia”, un projecte en el qual participen els socis de l’agrupació i en el qual els models són habitants i, en aquest cas, mascotes que viuen a Sant Just Desvern. L’exposició persegueix la integració i participació dels habitants en la realització del projecte. “Animals de companyia” recull 96 fotografies de 23 fotògrafs.

Data: Del 30 de juny al 15 d’agost de 2012
Lloc: Jardins de Can Ginestar, C/ Carles Mercader 17, 08960 Sant Just Desvern (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>