Exposició “Naturalment… flors”

El proper dijous 10 de maig a les 19:30h s’inaugura al centre cívic Guinardó l’exposició “Naturalment… flors” del col·lectiu Ull de Peix.

Aquesta no és la primera vegada que el grup escull les flors com a tema d’una exposició. La diferència, en aquesta ocasió, és que totes les fotografies s’han realitzat en estudi, amb flors naturals i únicament en color i s’ha controlat la il·luminació fins aconseguir el que cada autor volia.

En aquesta ocasió podrem veure els treballs de quinze dels components del grup: Antonio Montavez, Blanca Gómez, Encarna Mancha, Erika Belloso, Jacobo, Jordi Picart, Josep Prat, Judith Pita, Kepa, Meme, Miguel San, Miquel García-Donas, Ramón Micó, Sabina Salicrú i Tomás Pablo.

Data: Del 10 al 22 de maig de 2012
Lloc: Centre Cívic Guinardó, Ronda Guinardó 101, 08041 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>