Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
L’espai CFD obre les seves portes – Barcelona Photobloggers

L’espai CFD obre les seves portes

Avui ens fem ressò d’una molt bona notícia. L’espai CFD Creació de Fotografia Documental obre les seves portes el proper dijous 19 d’abril a les 19h. Situat al número 31 del carrer Fontrodona, el CFD pretén ser un espai de creació, difusió i promoció de la fotografia documental. Un lloc de trobada, ensenyament i investigació per a fotògrafs en formació i per a professionals, des d’on es vol impulsar la col·laboració mútua entre fotògrafs en tots els àmbits i a tots els nivells.

El mateix dia a les 20h el CFD organitza una xerrada amb el fotògraf Clemente Bernad sota el títol «Ecologia de la imatge documental».

Us aconsellem que us feu fans de la seva pàgina a Facebook si voleu estar al dia de totes les novetats d’aquest nou espai.

Data: Dijous 19 d’abril de 2012
Horari: A les 19h
Lloc: CFD, C/ Fontrodona 31, 08004 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta