“Calles nocturnas” de Roberto Martín

Demà divendres 24 de febrer a les 20 h s’inaugura al centre cívic Golferichs l’exposició “Calles nocturnas” del fotògraf Roberto Martín. A través de les fotografies de l’autor ens endinsarem pels carrers de Barcelona. Una mirada poètica i silenciosa que ens captivarà pel misteri i la màgia d’alguns racons de la ciutat.

Data: Del 24 de febrer al 30 de març de 2012
Lloc: Centre Cívic Golferichs, Gran Via 491, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Una reflexión sobre ““Calles nocturnas” de Roberto Martín

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>